Mix salátové variace podávaný v misce z upečené tortily
Potřebné ingredience
Tomatová, nebo pšeničná tortila
Listové saláty mix- Hlavkový ,bindo, rosso,dubový atd..
Okurka salátová,paprika čerstvá,tomaty (keříčkové, cherry, atd)
Zakysaná smetana, lučina , petrželka,
Olivový olej
Kuřecí prsíčko bez kůže a kosti
sůl, tymián, grilovací koření
Technologický postup
Doba přípravy 20 min.
Do vymazané pánve tipu wok vložíme tortilu, a dáme do vyhřáté trouby cca 170 °C po dobu 5 až 10 min.
Na rozpálené pánevi s olivovým olejem přidáme na nudličky nakrájené, okořeněné kuřecí prsíčko a zprudka opečeme do zlatova. Po té přidáme lístky tymiánu a odstavýme z plotny ( aby se nám tymián nepřipálil a nezhořkl)
Po té si připravíme libovolné množstvý očištěných, okapaných a na menší kousky natrhaných salátů do misky a smícháme s na proužky nakrájenou čerstvou zeleninou. V druhé misce si připravíme zálivku. Smícháme do hladka stejný podíl zakysané smetany a lučiny. Po té vyjmeme upečenou tortilu, která nám slouží jako servírovací miska a vložíme do ní připravený, namíchaný salát. Na vrch vložíme lžičkou připravenou zálivku z lučiny a zakysané smetany a orestované kuřecí nudličky ovoňené tymianem.Můžem dozdobit čerstvou nasekanou petrželkou
Catering a cateringová službaNaše cateringová společnost zajišťuje catering. Cateringová služba na rodinných oslavách, firemních akcích, plesech, sportovních a společenských akcích. Vaše cateringová akce je pro naši společnost radostí a pro Vás BEZ STAROSTÍ!!